Flutur: În coaliţie nu s-a vorbit despre analiza funcţionării acesteia

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, că în coaliţie nu au existat discuţii privind analizarea funcţionării sau renegocierea protocolului, apreciind că recentele afirmaţii ale unor lideri ai PSD legate de funcţionarea coaliţiei "sunt declaraţii de campanie".

14 afișări
Imaginea articolului Flutur: În coaliţie nu s-a vorbit despre analiza funcţionării acesteia

Flutur: În coaliţie nu s-a vorbit despre analiza funcţionării acesteia (Imagine: Mediafax Foto)

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că în şedinţa de luni a coaliţiei PDL-PSD au fost discuţii foarte importante, axate pe probleme legate de finanţarea agriculturii, plata restanţelor către agricultori, programul "Prima Casă" sau problema codurilor juridice.

"Nu s-a discutat despre o analiză privind funcţionarea coaliţiei sau renegocierea protocolului", a spus Flutur.

El a subliniat că fiecare partid din coaliţia de guvernare este responsabil în egală măsură pentru gestionarea problemelor României.

"Dacă respectăm contractul, e una. Dacă unii nu vor să respecte, e treaba lor şi vor răspunde în faţa electoratului. Noi, PDL, ne-am angajat să respectăm acest contract şi o vom face", a spus vicepreşedintele PDL.

Flutur consideră că recentele afirmaţii ale unor lideri ai PSD legate de funcţionarea coaliţiei "sunt declaraţii de campanie".

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat pentru MEDIAFAX, că după europarlamentare social-democraţii trebuie să analizeze "la rece" funcţionarea coaliţiei cu PDL, pentru că există nemulţumiri prin filialele PSD, iar ministerele social-democrate se confruntă cu problema fonduilor insuficiente.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici