Flutur: PDL va face nominalizarea pentru Ministerul Muncii după Convenţia din 14-15 mai

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat, luni, că nominalizarea PDL pentru funcţia de ministru al Muncii se va face după convenţia partidului din 14-15 mai.

286 afișări
Imaginea articolului Flutur: PDL va face nominalizarea pentru Ministerul Muncii după Convenţia din 14-15 mai

Flutur: PDL va face nominalizarea pentru Ministerul Muncii după Convenţia din 14-15 mai (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Poziţia noastră este că nominalizarea pentru Ministerul Muncii se va face în prima şedinţă a Biroului Permanent nou ales după Convenţia din 14-15 mai", a declarat Flutur după şedinţa BPN al PDL.

Flutur a spus că a avut loc o discuţie pe această temă la nivelul partidului, dar că nu a existat un vot pe acest subiect.

Gheorghe Flutur a explicat că motivele amânării până după Convenţie a nominalizării unui nou ministru al Muncii sunt legate de faptul că agendele privind guvernarea şi pregătirea Convenţiei sunt încărcate.

Premierul Emil Boc deţine interimar portofoliul Muncii, după demisia lui Ioan Botiţş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici