Flutur: Staff-ul de campanie PDL "nu a avut nicio casetă" cu imagini compromiţătoare despre Geoană

Şeful campaniei electorale a PDL pentru Traian Băsescu, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, că staff-ul de campanie democrat-liberal "nu a avut nicio casetă" cu imagini compromiţătoare despre Mircea Geoană, subliniind că PDL "nu a avut preocupări de campanie negativă".

37 afișări
Imaginea articolului Flutur: Staff-ul de campanie PDL "nu a avut nicio casetă" cu imagini compromiţătoare despre Geoană

Flutur: Staff-ul de campanie PDL "nu a avut nicio casetă" cu imagini compromiţătoare despre Geoană (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că nu doreşte să comenteze în niciun fel declaraţiile preşedintelui ICR Horia Roman Patapievici privind o casetă cu imagini compromiţătoare la adresa lui Mircea Geoană.

"Staff-ul PDL nu a avut nicio casetă. Nu cunosc nimic despre nicio casetă, nu vreau să comentez absolut nimic pe această temă. Nu am avut niciodată niciun fel de preocupări de campanie negativă şi nu cunosc să existe altfel de acţiuni în cadrul echipei de campanie de la Bucureşti. Tot timpul am avut mesaje de construcţie, am susţinut referendumul, l-am susţinut pe Traian Băsescu. Văd că ceilalţi continuă campania electorală şi după ce s-a dat verdictul de către electorat, este treaba lor. Nu am altceva de comentat", a declarat Gheorghe Flutur.

Horia Roman Patapievici povesteşte într-un interviu publicat duminică în cotidianul La Vanguardia că ştie din surse sigure că Traian Băsescu a primit o casetă în care apare Mircea Geoană în timp ce i se face sex oral, iar şeful statului a refuzat să folosească înregistrarea împotriva acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici