Flutur: Victoraş să stea liniştit că PDL are o echipă şi ştim ce avem de făcut

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, că îi transmite liderului PSD Victor Ponta "să stea liniştit că PDL are o echipă" şi "nu are nevoie de sfaturile unui copilot, care nu a ştiut să-şi conducă propria maşină".

21 afișări
Imaginea articolului Flutur: Victoraş să stea liniştit că PDL are o echipă şi ştim ce avem de făcut

Flutur: Victoraş să stea liniştit că PDL are o echipă şi ştim ce avem de făcut (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Flutur a făcut această precizare după şedinţa BPN al PDL.

Gheorghe Flutur a spus că are de transmis un mesaj PSD şi liderului Victor Ponta, căruia i s-a adresat cu diminutivul "Victoraş".

"Am un mesaj pentru PSD şi Victor Ponta: am văzut că mai nou nu are timp să se ocupe de PSD, dar se ocupă de politicile de la noi din PDL şi îi transmit lui Victoraş să stea liniştit că PDL are o echipă, suntem o echipă, ştim ce avem de făcut, am câştigat toate alegerile de atunci, de când ne-am înfiinţat din 2007 şi nu avem nevoie de sfaturile unui copilot, care nu a ştiut să-şi conducă propria maşină", a precizat Flutur.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, pe care l-a catalogat drept "un trădător notoriu", ar fi primit 70 de milioane de euro pentru că l-a trădat pe Vasile Blaga şi a trecut în barca lui Emil Boc.

"Noi vom demonstra - avem un grup de lucru care vă va prezenta toate datele - cum banii Ministerului Dezvoltării Regionale ajung nu doar la PDL, ci la acei membri PDL care votează cu Boc şi cu Udrea. Săptămâna trecută, la momentul la care Gheorghe Flutur, un trădător notoriu - nu cred că a suprins pe cineva - a comis a nu-ştiu-câta trădare din cariera lui politică şi a trecut din barca lui Blaga în barca lui Boc, a primit 70 de milioane de euro a doua zi. Nu are bani pentru profesori, dar a primit el la drumuri judeţene ca să îşi pună jumătate în buzunar din ei", a susţinut Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici