Fosta soţie a lui Tudorache garantează cauţiunea de un milion de euro pentru ea şi fostul primar al Sectorului 1

  • Fosta soţie a lui Daniel Tudorache a încheiat o convenţie şi garantează cu trei imobile cauţiunea stabilită în cazul ei şi al fostului primar, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
  • Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, plângerea lui Tudorache.
7967 afișări
Imaginea articolului Fosta soţie a lui Tudorache garantează cauţiunea de un milion de euro pentru ea şi fostul primar al Sectorului 1

Fosta soţie a lui Tudorache garantează cauţiunea de un milion de euro pentru ea şi fostul primar

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, inadmisibilă plângerea formulată de inculpatul Tudorache Daniel, astfel că acesta trebuie să vină cu cauţiunea stabilită la 1 milion de euro.

Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX, că fosta soţie a lui Daniel Tudorache a încheiat o convenţie cu fostul edil al sectorului 1, astfel încât ea a garantat cu trei imobile care depăşesc un milion de euro.

Condiţia pusă de fosta doamnă Tudorache este ca fostul edil să respecte toate regulile.

O cauţiune de 1 milion de euro a fost stabilită în cazul fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, cercetat de DNA. Cauţiunea în cazul fostei sale soţii a fost stabilită la 200.000 euro, iar în al menajerei la 75.000 euro.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie îl cercetează pe Daniel Tudorache pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare a banilor. În acelaşi dosar s-a mai dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de alte două persoane fizice, fosta soţie şi o persoană fizică aflată în anturajul primarului, pentru infracţiunea de complicitate la spălarea banilor, respectiv trafic de influenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici