Fostul consilier al lui Ponta, deputatul Radu Popa, a fost pus lider la PMP Giurgiu

Preşedintele PMP Traian Băsescu a anunţat miercuri că deputatul Radu Popa este noul lider al organizaţiei Giurgiu, parlamentarul ocupând funcţia de consilier al lui Victor Ponta pe vremea când acesta era premier şi provenind din rândurile partidului lui Dan Diaconescu.

1443 afișări
Imaginea articolului Fostul consilier al lui Ponta, deputatul Radu Popa, a fost pus lider la PMP Giurgiu

Fostul consilier al lui Ponta, deputatul Radu Popa, a fost pus lider la PMP Giurgiu

Deputatul Radu Popa a candidat din partea PP-DD la alegerile din 2012 şi a fost liderul grupului din Camera Deputaţilor, până în mai 2013 când s-a înscris în PSD. La scurt timp, în septembrie 2013, a devenit consilier al premierului Victor Ponta.

Imediat după eşecul în alegerile prezidenţiale, Radu Popa a părăsit echipa lui Victor Ponta şi partidul acestuia, activând ca deputat independent.

El s-a înscris în formaţiunea condusă de Traian Băsescu la scurt timp după fuziunea între PMP şi UNPR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici