Fostul mare arbitru FIFA Ion Crăciunescu şi-a ales favoritul la alegeri din 9 iunie

Fostul arbitru internaţional al României, vâlceanul Ion Crăciunescu, în prezent analist TV, a fost surprins la cortul candidaţilor AUR, susţinând această formaţiune politică la alegerile din 9 iunie.

1647 afișări
Imaginea articolului Fostul mare arbitru FIFA Ion Crăciunescu şi-a ales favoritul la alegeri din 9 iunie

Fostul mare arbitru FIFA Ion Crăciunescu şi-a ales pe cine susţine la alegeri

Ion Crăciunescu a ales AUR pentru alegerile din 9 iunie 2024. Aflat la Râmnicu Vâlcea sâmbătă, 30 martie, acesta a semnat lista de susţinere a candidaţilor AUR, scrie ziaruldevalcea.ro.

La Râmnicu Valcea. candidatul AUR la funcţia de primar este ing. Vicenţiu Mocanu, CEO şi fondator al Verotherm.

Ion Crăciunescu a venit la cortul de campanie îmbrăcat în treningul echipei naţionalei.

Ion Crăciunescu, 70 de ani, a fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). El a început să joace fotbal în 1960, la Chimia Râmnicu Vâlcea, apoi la echipa de tineret a Universităţii Craiova.

S-a retras din arbitraj în 1996, un an mai târziu devenind preşedintele echipei de fotbal Universitatea Craiova, unde a activat până în vara anului 1998. 

Este singurul arbitru român care a fost la centru într-o finală de Champions League. Este vorba de finala Cupei Campionilor Europeni dintre Ajax Amsterdam şi AC Milan, desfăşurată la Viena, pe 24 mai 1995.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici