Fostul preşedinte al Tineretului ALDE, Claudiu Catana, s-a înscris în PSD Teleorman

Fostul preşedinte al Tineretului ALDE, Claudiu Catana, s-a înscris în PSD Teleorman. „Vreau să mergem de la Alexandria la Bucureşti pe autostradă, vreau spitale la standarde europene, o educaţie performantă, un Teleorman şi o Românie puternică”, afirmă el.

205 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte al Tineretului ALDE, Claudiu Catana, s-a înscris în PSD Teleorman

Sursa foto: Facebook/Claudiu Daniel Catana

„Am tot fost întrebat în ultima perioadă după ce mi-am anunţat plecarea mea din ALDE ce voi face mai departe. Decizia am luat-o deja de anul trecut, dar vă anunţ pe acest canal că drumul politic pe care deja îl urmez este legat de PSD, cel mai puternic partid din România. Consider că prin experienţa politică şi administrativă dobândită în ultimii ani, decizia de a mă alătura PSD Teleorman a fost una corectă, naturală şi reprezintă garanţia că voi putea iniţia şi dezvolta proiecte cu impact pozitiv asupra comunităţii din judeţul meu natal”, scrie pe Facebook Claudiu Catana.

El afirmă că vrea să contribuie activ la dezvoltarea judeţului Teleorman.

„Vreau să mergem de la Alexandria la Bucureşti pe autostradă, vreau spitale la standarde europene, o educaţie performantă, un Teleorman şi o Românie puternică”, încheie Catana.

ALDE este în proces de fuziune cu PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici