Gabriela Firea a anunţat în ce condiţii nu ar candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat, marţi seara, că nu mai candidează pentru al doilea mandat dacă cei care ar putea-o concura pe partea de centru-stânga, respectiv Robert Negoiţă sau Victor Ponta, s-ar situa peste ea în sondaje.

527 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea a anunţat în ce condiţii nu ar candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a anunţat în ce condiţii nu ar candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

„Anunţ în această seară că eu nu mai candidez, mă retrag, cu condiţia ca cei care se află pe centru stânga sau pe stânga, să fie mai sus cu o poziţie în sondajele electorale”, a declarat, marţi seara, la Antena 3, Gabriela Firea.

Aceasta spune că nu se va ţine de scaun.

„Nu mă ţin de scaun, nu m-am născut primar. Mi-am încheiat onorant un mandat de senator şi am acoperit un mandat de primar general zic eu cu omoare. Dacă PSD sau alianţă formată din partide ce centru sau centru stânga, eu nu mă ţin de scaun, îmi văd de viaţa mea, pentru că viaţa nu se termină cu funcţia de primar al Capitalei (...) Nu este niciun fel de ameninţare, şantaj politic şi nici nu vreau să se speculeze că Gabriela Firea este supărată pe PSD. Eu sunt om de echipă. Dacă echipa noastră găseşte un candidat mai bun, îi strâng mâna, îi fac şi campanie şi îi şi spun tot ce are nevoie”, a mai spus Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici