Video Gabriela Firea, enervată de prezenţa protestatarului "Ceauşescu", la ieşirea de la şedinţa PSD: Ştiu eu cine te plăteşte | VIDEO

Gabriela Firea a fost enervată de strigătele protestatarului rezist Ceauşescu, la ieşirea de la şedinţa PSD, spunând că are informaţii că acesta este plătit de o persoană care a candidat pe listele europarlamentare ale unui partid.

8851 afișări

"Sunteţi o persoană care vă faceţi de râs şi v-am dat şi în judecată. Cine v-a plătit să veniţi aici? Vă spun eu cine v-a plătit. Vreţi să vă spun. Dar ce credeţi că ne e frică de un domn care vine şi ţipă la noi. E o persoană certată cu legea, care a venit în faţa casei mele şi i-am făcut şi plângere. Şi e plătită de o persoană aflată pe lista la europarlamentare a unui partid", a declarat Gabriela Firea.

Cel care striga din faţa sediului PSD este protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”.

Pe 3 martie 2019, câţiva protestatari #Rezist, între care şi Marian Moroşanu, poreclit "Ceauşescu", s-au prezentat la casa fostului preşedinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulţi ani cu executare” şi pentru a-i aduce un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe.

Cu altă ocazie a montat un vas de WC pe sigla PSD de la sediul din Bucureşti al partidului. Acesta a filmat toată acţiunea şi a postat video pe contul său de Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici