Geoană: Acum, toată lumea vorbeşte cu toată lumea

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu i se pare nefiresc ca Miron Mitrea şi Viorel Hrebenciuc să discute fie cu Cozmin Guşă, fie cu alt candidat la Primăria Capitalei, el apreciind că este o perioadă în care "toată lumea vorbeşte cu toată lumea".

15 afișări
Imaginea articolului Geoană: Acum, toată lumea vorbeşte cu toată lumea

Geoană: Acum, toată lumea vorbeşte cu toată lumea (Imagine: Mediafax Foto)

"În această perioadă, toată lumea vorbeşte cu toată lumea. Haideţi să fim puţin serioşi. Vorbesc candidaţii între ei, îşi iau pulsul, îşi iau tensiunea, îşi iau înălţimea, îşi iau procentele. Nu mi se pare nimic nefiresc ca (Miron Mitrea şi Viorel Hrebenciuc - n.r.) să discute fie cu Guşă, fie cu oricare alt candidat (la Primăria Capitalei - n.r.)", a declarat Geoană, referindu-se la întâlnirea dintre Mitrea, Hrebenciuc şi Guşă.

Candidatul PIN la Primăria Capitalei, Cozmin Guşă, s-a întâlnit, luni, la sediul partidului, cu liderii PSD Viorel Hrebenciuc şi Miron Mitrea, la solicitarea acestora, discuţiile rămânând fără nicio finalitate, conform liderului PIN.

"Nu este primul partid care mă contactează în ultimele două săptămâni, de când am început să apar în sondajele de opinie", a declarat Cozmin Guşă, pentru MEDIAFAX.

El a ţinut să menţioneze că discuţiile au rămas fără finalitate şi că el rămâne candidatul "PIN, PAE şi al candidaţilor independenţi" de pe lista sa. "Le-am urat mult succes. Conţinutul discuţiilor pe care le-am avut fie cu cei de la PSD, fie cu cei de la alte partide, e normal să nu-l fac public", a mai spus Guşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici