Geoană: Alianţa cu PNL, PRM, UDMR şi PNG este o şansă, dar victoria nu e garantată

Mircea Geoană, prezent sâmbătă la Strehaia, în judeţul Mehedinţi la un miting electoral, a spus că alianţa pe care PSD a făcut-o cu PNL, PRM, PNG şi UDMR este o şansă, dar nu garantează victoria la alegeri, făcând apel la cei prezenţi să îl susţină în data de 6 decembrie.

80 afișări
Imaginea articolului Geoană: Alianţa cu PNL, PRM, UDMR şi PNG este o şansă, dar victoria nu e garantată

Geoană: Alianţa cu PNL, PRM, UDMR şi PNG este o şansă, dar victoria nu e garantată (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Alianţa cu PNL, PRM, UDMR şi UDMR reprezintă o şansă bună să câştigăm, dar victoria nu e garantată, victoria o vom avea pe 6 decembrie. Votaţi pentru mine şi parteneriatul cu liberalii!", i-a îndemnat Geoană pe susţinătorii din Mehedinţi.

În discursul susţinut la Strehaia, Geoană a acuzat "clica portocalie", referindu-se la Emil Boc, Elena Udrea, Adrian Videanu şi Radu Berceanu, că "au căruţe de bani şi nu le este jenă de nimic".

"Cu încă 5 ani de Băsescu, cu încă cinci ani de dezbinare, de Boc , de Udrea, de Videanu, de Berceanu?! Nu am nimic personal cu nimeni, nu port ranchiune personale cu nimeni, dar încă cinci ani de Băsescu şi clica asta portocalie reprezintă un risc pe care nu avem voie să îl lăsăm să se întâmple", a spus candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

La mitingul de la Strehaia au fost prezenţi aproximativ şase mii de simpatizanţi PSD, printre care aproximativ 300 de susţinători ai Partidului Naţional Liberal. Mircea Geoană a fost însoţit de Ion Toma, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat şi Adrian Duicu, preşedintele PSD Mehedinţi, dar şi de preşedintele PNL Mehedinţi, Liviu Mazilu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici