Geoană: Am avut o surpriză prin anunţul lui Stolojan

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, luni, că a avut o surpriză prin anunţul privind retragerea lui Theodor Stolojan din poziţia de premier desemnat.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Am avut o surpriză prin anunţul lui Stolojan

Geoană: Am avut o surpriză prin anunţul lui Stolojan (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul PSD a precizat, la Senat, că a avut o informare şi cu cei de la PDL şi cu preşedintele Traian Băsescu, care le-au prezentat "situaţia fortuită în care se află", prin decizia lui Theodor Stolojan de a renunţa la funcţia de premier desemnat.

El a anunţat că s-a decis ca luni, la ora 16.00,  cele două formaţiuni, PDL şi Alianţa PSD+PC, să se întâlnească în format de coaliţie, pentru a analiza toate aspectele ce derivă din această decizie.

"Ne vom întâlni în cursul acestei după-amieze pentru a vedea toate elementele acestei situaţii surprinzătoare şi pentru noi", a spus Geoană.

Întrebat dacă social-democraţii au fost surprinşi de anunţul lui Theodor StolojanGeoană a spus: Nu vă ascund că această decizie surprinzătoare a domnului Stolojan a ridicat şi semne de întrebare.

El a precizat este decizia lui Stolojan şi nu doreşte să comenteze o decizie personală. "I-o respectăm ( decizia de a renunţa la funcţia de prmier desemnat nr),  îi aparţine şi trebuie să analizăm situaţia creată", a mai spus Mircea Geoană.

Citeşte şi:

Boc, desemnat premier de Băsescu

BIO: Emil Boc, de la Primăria Clujului la conducerea Guvernului PDL-PSD

Boc anunţă crearea unui grup consultativ care să ofere soluţii pentru criza economică

Stolojan renunţă la nominalizarea pentru funcţia de premier

Procedura de desemnare a premierului României

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici