Geoană atacă "rechinii imobiliari"

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană a declarat, joi, la un seminar desfăşurat la Institutul de Cercetare şi Dezvoltare de la Mărăcineni, că este momentul ca "rechinilor imobiliari care au pus ochii pe terenurile institutelor de cercetare agricolă" să li se transmită că "s-a terminat cu furatul".

23 afișări
Imaginea articolului Geoană atacă "rechinii imobiliari"

Geoană atacă "rechinii imobiliari"

"Să spunem un «nu» hotărât vandalizării institutelor de cercetare agricolă, rechinii imobiliari au pus ochii pe terenurile acestora, se ştiu cazurile şi s-au repezit ca vulturii asupra lor. Să le spunem hotărât că s-a terminat cu furatul", a declarat Mircea Geoană, la seminarul pe teme pomicole de la Mărăcineni, din judeţul Argeş.

Mircea Geoană le-a mai spus participanţilor la seminar, cercetători şi specialişti în agricultură, că a sosit momentul creării unui sistem integrat în domeniul agriculturii.

"Este inadmisibil ca după 20 de ani să nu avem un sistem integrat de cercetare, producţie, colectare şi desfacere în domeniul agricol, sistem obligatoriu într-o ţară civilizată, europeană, practic un lanţ trofic necesar. Este un apel şi un îndemn la un proiect multipartizan, pentru o adevărată revoluţie în satul românesc, pentru lansarea unor proiecte guvernamentale de care trebuie să ne ţinem cu câinoşenie, ciclu după ciclu, indiferent cine este la putere", a conchis Geoană.

După participarea la Seminarul Pomiculturii, Mircea Geoană va asista la ceremonia de instalare a prefectului judeţului Argeş, Marcel Proca, aceasta fiind urmată de o conferinţă de presă a liderului PSD.

În a doua parte a zilei, Mircea Geoană va vizita centrele universitare din oraş şi va avea o întâlnire cu organizaţiile judeţene din regiunea de dezvoltare Sud Muntenia, care include judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Teleorman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici