Geoană: Atmosfera din PSD este destul de complicată după victoria care se încearcă a ne fi furată

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că "atmosfera din PSD este destul de complicată" după "această victorie" despre care social-democraţii ştiu că le aparţine şi că se încearcă a le fi furată.

13 afișări
Imaginea articolului Geoană: Atmosfera din PSD este destul de complicată după victoria care se încearcă a ne fi furată

Geoană: Atmosfera din PSD este destul de complicată după victoria care se încearcă a ne fi furată

"Atmosfera de la noi din partid este o atmosferă destul de complicată după această victorie pe care ştim că am câştigat-o şi care care, practic, astăzi încearcă să ne fie furată. Suntem oameni puternici, suntem oameni care ştim că am câştigat aceste alegeri, suntem oameni care ştim că reprezentăm voinţa a peste cinci milioane de români şi ştim că acest partid al nostru are obligaţia, indiferent de circumstanţe, să fie un punct de reazem pentru omul obişnuit, să fie un garant al democraţiei în acestă ţară şi să fie o contrapondere la un regim care riscă să supună România şi care să să creeze din România o ţară care nu are nimic de aface cu democraţia europeană", a spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici