Geoană: Caltaboşul este simbolul alianţei şi puterii de dreapta

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la lansarea proiectului de ofertă politică a partidului pentru euroalegeri, că simbolul puterii de dreapta a devenit caltaboşul, aluzie la imaginile difuzate de presă despre fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: Caltaboşul este simbolul alianţei şi puterii de dreapta

Geoană: Caltaboşul este simbolul alianţei şi puterii de dreapta

Geoană a declarat că, după cazul Remeş, actualul Guvern de dreapta "este în faliment din punct de vedere moral".

"Nu ştiu ce mai aşteaptă acest guvern ca să plece. Nu ştiu ce alte umilinţe şi ce alt naufragiu moral mai aşteaptă acest guvern ca să plece", a spus el.

Preşedintele PSD a apreciat că respingerea moţiunii de cenzură iniţiată de social-democraţi a însemnat ratarea unei şanse de către PNL de a evita episodul umilitor al difuzării publice a imaginilor cu filajul procurorilor asupra lui Decebal Traian Remeş.

"Mă gândeam aseară, încă cătrănit că nu a trecut moţiunea de cenzură, că Guvernul PNL a ratat astfel o şansă să plece şi a ratat o şansă să nu mai fie umilit. Caltaboşul este simbolul alianţei şi puterii de dreapta şi episodul filmat cu Remeş este a doua înmormântare a CDR şi primul parastas al Alianţei", a spus Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici