Geoană: Croitoraşul cel viteaz Boureanu a primit o lecţie de politică

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu, pe care l-a numit "croitoraşul cel viteaz", a primit o lecţie de politică de la echipa PSD Argeş, prin faptul că a pierdut şefia CJ, şi l-a sfătuit ca, la început de carieră, să fie mai realist.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Croitoraşul cel viteaz Boureanu a primit o lecţie de politică

Geoană: Croitoraşul cel viteaz Boureanu a primit o lecţie de politică (Imagine: Mediafax Foto)

"Am înregistrat o surpriză foarte plăcută la Buzău, unde am reuşit să înfrângem PDL şi pe Cezar Preda. O altă surpriză foarte plăcuă şi o confirmare a forţei noastre a fost la Dolj, unde domul Berceanu are zile grele pentru continuarea carierei sale politice. Şi, de asemenea, croitoraşul cel viteaz, domnul Boureanu, a primit o lecţie de politică de la domnul Nicolescu şi de la echipa noastră de la Argeş. E bine când eşti la început de carieră să tratezi cu mai mult realism ceea ce poţi să faci în viaţă", a spus Geoană, într-o conferinţă de presă.

Conform datelor parţiale prezentate de BEC, în Argeş, Constantin Nicolescu de la PSD (46,46%) va fi viitorul preşedinte de consiliu judeţean, următorul candidat, Cristian Boureanu de la PDL, obţinând 25,01%, iar Adrian Miuţescu de la PNL - 14,87%.

De asemenea, potrivit datelor finale, Victor Mocanu (PSD) a obţinut preşedinţia CJ Buzău, cu 33,39%, devansându-l pe Cezar Preda (PDL) - 32,08%, iar la Dolj, Ion Prioteasa (PSD) a obţinut 41,97%, fiind urmat de Radu Berceanu (PDL) - 33,77%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici