Geoană, despre înregistrarea cu Vanghelie: E un limbaj intolerabil, trebuie să-şi ceară scuze

Liderul PSD Mircea Geoană consideră că limbajul lui Marian Vanghelie din înregistrarea audio difuzată miercuri este "absolut intolerabil" şi trebuie să-şi ceară scuze "neîntârziat", apreciind că acest gen de exprimare trebuie înlăturat dacă vrea să devină un lider respectat la nivel naţional.

33 afișări
Imaginea articolului Geoană, despre înregistrarea cu Vanghelie: E un limbaj intolerabil, trebuie să-şi ceară scuze

Geoană, despre înregistrarea cu Vanghelie: E un limbaj intolerabil, trebuie să-şi ceară scuze (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Geoană a spus că limbajul folosit de Vanghelie este "absolut intolerabil".

"Cred că domnul Vanghelie ar trebui să îşi ceară scuze neîntârziat la adresa tuturor colegilor pe care i-a jignit, este vorba până la urmă de colegi", a adăugat el.

Geoană a spus că Vanghelie ar trebui să înţeleagă că nu este de ajuns să fii loial şi să aduci voturi pentru a putea fi un lider naţional.

"Este momentul ca şi domnul Vanghelie să înţeleagă că hărnicia şi loialitatea şi voturile pe care nimeni nu i le contestă că le aduce trebuie să fie îmbinate cu o anumită atitudine pentru a putea într-adevăr să te prezinţi ca un lider autentic la nivel naţional", a afirmat el.

Liderul PSD a apreciat totodată că acest gen de limbaj trebuie să înceteze dacă acesta vrea să devină un lider cu adevărat respectat la nivel naţional.

"Un astfel de limbaj riscă să discrediteze grav imaginea oricărui politician. Sper ca acest semnal de alarmă foarte brutal să îi dea de gândit domnului Vanghelie că nimeni nu îi contestă calităţile, loialitatea, fidelitatea, dar acest gen de limbaj trebuie să înceteze complet dacă doreşte să aibă şansa de a deveni un lider cu adevărat respectat la nivel naţional", a afirmat Geoană.

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, afirmă, într-o înregistrare audio postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu, folosind un limbaj injurios, că Mircea Geoană are "o grămadă de defecte" şi îi critică pe cei care "îşi vând nevestele" pentru o funcţie şi nu au bun simţ, deşi au facultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici