Geoană: E scandalos că principalul reproş al PDL a fost participarea PSD la comisiile Udrea-Ridzi

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, că PDL a reproşat, social-democraţilor, în coaliţie, participarea parlamentarilor partidului în comisiile de anchetă parlamentară în cazurile Udrea şi Ridzi, preşedintele Senatului afirmând că acest lucru este "scandalos".

22 afișări
Imaginea articolului Geoană: E scandalos că principalul reproş al PDL a fost participarea PSD la comisiile Udrea-Ridzi

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Mediafax Foto)

"Ceea ce mi s-a părut scandalos în şedinţa coaliţiei de astăzi este că principalul reproş care a fost adus, şi este motivul secundar dar la fel de important pentru domnul Băsescu, a fost de fapt participarea noastră la comisiile de anchetă parlamentară pentru doamna Udrea şi doamna Ridzi", a spus Mircea Geoană.

El a menţionat că "există un scop de fraudare a alegerilor din partea lui Traian Băsescu".

"Deci există un scop de fraudare a alegerilor din partea lui Băsescu şi în mod cert un amor propriu rănit de faptul că personaje foarte importante au fost sub ancheta parlamentară", a comentat liderul PSD.

Premierul Emil Boc a declarat, luni, că a informat coaliţia despre intenţia de remaniere a ministrului de Interne, Dan Nica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici