Geoană face apel la Dâncu să revină în funcţia de vicepreşedinte al PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a făcut, marţi, apel la senatorul Vasile Dâncu, să revină în funcţia de vicepreşedinte al partidului, recunoscând că acesta a lăsat funcţia şi din motive care i pot imputa.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană face apel la Dâncu să revină în funcţia de vicepreşedinte al PSD

Geoană face apel la Dâncu să revină în funcţia de vicepreşedinte al PSD

"Cred că perioada în care Vasile Dâncu, din motive imputabile şi mie, şi lui, şi nouă, a stat mai retras, trebuie să se încheie. Este important ca Vasile Dâncu să-şi reia locul pe care şi l-a câştigat la Congres, în jurul mesei principale de decizii a partidului", a spus Geoană, în discursul rostit la Conferinţa Judeţeană Extraordinară a PSD Cluj.

De asemenea, el a afirmat că aşteaptă ca şi vicepreşedintele Ioan Rus să-şi reia "în mod plenar" funcţiile deţinute la nivelul central al PSD.

Vasile Dâncu a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al PSD la jumătatea lunii iulie, invocând faptul că i s-a interzis să facă declaraţii publice. Situaţia a fost urmare a faptului că liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a susţinut că Dâncu aduce deservicii partidului prin declaraţiile pe care le face în presă şi a cerut excluderea acestuia din conducerea centrală.

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a revenit însă, declarând, miercuri, că ar vrea ca Vasile Dâncu să revină în funcţia de vicepreşedinte şi că organizaţia pe care o conduce va propune acest lucru.

Vasile Dâncu declara, pentru MEDIAFAX, că nu se pune problema revenirii sale la decizia de a demisiona din funcţia de vicepreşedinte, el arătând că nu funcţiile sunt importante, ci competenţa sa şi modul în care ajută partidul.

Senatorul Dâncu este singurul candidat pentru şefia organizaţiei PSD Cluj la alegerile care au loc marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici