Geoană: În linii mari, numirile pe posturi sunt finalizate

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, în deschiderea întâlnirii conducerii partidului cu miniştrii formaţiunii, că în linii mari, numirile pe posturi sunt finalizate, exprimându-şi speranţa ca şi ultimele numiri de secretari de stat din partea PSD să fie încheiate în maxim 48 de ore.

14 afișări
Imaginea articolului Geoană: În linii mari, numirile pe posturi sunt finalizate

Geoană: În linii mari, numirile pe posturi sunt finalizate (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a precizat că în linii mari, numirile pe posturi în Guvern sunt finalizate. "Sper să fie încheiate în maxim 48 de ore", a precizat lidetrul PSD, arătând că social-democraţii au definitivat o serie de propuneri de secretari de stat, unele dintre acestea fiind finalizate prin numirea în funcţie şi publicarea deciziilor în Monitorul Oficial, pentru altele aşteptându-se încă o decizie.

Preşedintele PSD le-a cerut miniştrilor din Cabinet să îşi exercite mandatul "într-un spirit de disciplină" şi să nu uite nici o secundă că prezenţa lor în Guvern este rezultatul votului dat PSD la alegerile din 30 noiembrie.

"Vreau să spun încă o dată şi încă o dată (...) în partid şi în Guvern nu există un semi-guvern PSD şi un alt semi-guvern PDL. Există un Guvern al României, pe care trebuie să îl serviţi cu toţii cu profesionalim", a spus Geoană.

El le-a cerut şi secretarilor de stat din ministerele PDL să aibă "o atitudine constructivă", iar acelaşi principiu să se aplice şi secretarilor de stat PDL din ministerele conduse de social-democraţi. "Să încercăm să folosim capacitatea fiecăruia, fără a încerca să creăm feude sau poziţii marginale pentru unii sau alţii", a mai declarat Geoană.

Citeşte şi:

Geoană le-a cerut miniştrilor PSD să îşi alcătuiască liste de priorităţi

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici