Geoană îşi va depune candidatura pentru Preşedinţie în 22 octombrie

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, la Braşov, că îşi va depune oficial candidatura pentru Preşedinţia României în data de 22 octombrie.

26 afișări
Imaginea articolului Geoană îşi va depune candidatura pentru Preşedinţie în 22 octombrie

Mircea Geoană îşi va depune candidatura pentru Preşedinţie în 22 octombrie (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Liderul social-democrat a afirmat că nu este impresionat de faptul că alţi candidaţi şi-au depus candidatura înaintea lui.

"Îmi voi depune candidatura joia viitoare. Sunt absolut emoţionat de faptul că sunt alţi candidaţi care şi-au depus candidatura înainte", a răspuns ironic Geoană la remarca ziariştilor că alţi candidaţi i-au luat-o înainte.

Liderul social-democrat a lăsat să se înţeleagă că nu este deloc impresionat de acest lucru.

"Problema este cine ajunge primul la linia de sosire", a spus Geoană.

Până la ora actuală, în cursa pentru alegerile prezidenţiale s-au mai înscris la BEC liderul PNL, Crin Antonescu, preşedintele PNG, George Becali, precum şi candidatul independent Constantin Ninel Potârcă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la RRA, că nu ştie data exactă la care îşi va depune candidatura pentru un nou mandat şi a adăugat că va avea o situaţie dificilă pentru că are un program al funcţiei extrem de aglomerat şi în acelaşi timp va trebui să fie şi în campanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici