Geoană: Lui Iliescu ar trebui să îi fie ruşine de aplauzele PNL

Preşedintele PSD, Mircea Geoană a declarat, joi, că liderului de onoare al partidului, senatorul Ion Iliescu ar trebui să îi fie ruşine de faptul că votul său de la moţiunea de cenzură a fost aplaudat de către parlamentarii PNL şi de către premierul Tăriceanu.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: Lui Iliescu ar trebui să îi fie ruşine de aplauzele PNL

Geoană: Lui Iliescu ar trebui să îi fie ruşine de aplauzele primite de la PNL

"Cred că ar trebui să-i fie ruşine domnului Iliescu pentru că...şi cred că îi este ruşine prin faptul că pentru votul pe care l-a avut ieri în Parlament cei care l-au aplaudat în momentul în care a votat pân' la urmă o figură importantă a social-democraţiei, preşedintele de onoare al partidului care a introdus moţiunea şi cel care a şi semnat moţiunea, că Tăriceanu şi toţi liberalii din sală au aplaudat când a votat această moţiune", a declarat Geoană, într-o emisiune a RRA.

Geoană a comentat astfel o declaraţie a lui Iliescu, acordată RFI şi adusă în discuţie de realizatorul emisiunii de la RRA, conform căreia intenţia conducerii PSD de a-i sancţiona pe parlamentarii social-democraţi care nu au susţinut moţiunea este "o ruşine".

"Ruşinea aparţine în altă parte", a afirmat Geoană, susţinând, indirect, că Iliescu ar fi devenit "port-drapelul guvernului Tăriceanu".

"Cred că acesta este un moment de ruşine, pentru că, indiferent de rezervele pe care le ai faţă de finalitatea moţiunii, de ceea ce poate să reprezinte un calcul politic, legat de poate ce ar fi bine să-i dăm cărţile lui Băsescu...dar în clipa în care devii port-drapelul guvernului Tăriceanu, cred că acolo ruşinea aparţine în altă parte şi, în orice caz, nu acelora care au luat decizia de a merge înainte cu moţiunea", a mai declarat preşedintele PSD la RRA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici