Geoană: Nu am primit încă nimic de Moş Nicolae, sper să primesc diseară

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, duminică, după ce a votat la Liceul Jean Monnet din Bucureşti, că încă nu a primit niciun cadou de Moş Nicolae, dar că speră să primească ceva duminică seară.

26 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nu am primit încă nimic de Moş Nicolae, sper să primesc diseară

Geoană: Nu am primit încă nimic de Moş Nicolae, sper să primesc diseară (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Geoană a declarat jurnaliştilor că a votat cu încredere şi speranţă şi că speră ca sfârşitul de an să aducă românilor unitate şi stabilitate.

Candidatul PSD a făcut un apel pentru o participare la vot cât mai mare, indiferent de opţiune.

"Sper să vină cât mai mulţi la vot, miza este mare, este vorba de destinul acestei ţări. (...) Este foarte important ca viitorul preşedinte să aibă sprijin popular solid", a spus Geoană.

Întrebat dacă a primit vreun cadou de Moş Nicolae, Geoană a răspuns: "Nu am primit, pentru că încă nu am fost cuminte. (...) Sper ca diseară să primesc ceva".

Geoană a spus că, de la Liceul Jean Monnet, va merge la mama sa, pentru a o ajuta să se ducă la vot, după care vor merge împreună să se reculeagă la mormântul tatălui său. El a spus că apoi va merge la sediul PSD.

Mircea Geoană a venit la vot împreună cu soţia sa şi cei doi copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici