Geoană vrea ca PSD să formeze singur Guvernul după alegeri

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Craiova, că preferă ca PSD să formeze un guvern monocolor după alegerile din toamnă, eventual cu un sprijin din Parlament, similar Guvernului PSD care a guvernat în perioada 2001 - 2004.

11 afișări
Imaginea articolului Geoană vrea ca PSD să formeze singur Guvernul după alegeri

Geoană vrea ca PSD să formeze singur Guvernul după alegeri (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu vă ascund faptul că preferinţa mea ar fi pentru o guvernare monocoloră. Dacă lipsesc câteva procente până la 50%, le obţinem cu spijin din Parlament. Aşa a fost şi în 2001 - 2004. A fost o guvernare care a mers ca un ceasornic şi cred că e formula cea mai bună pentru România", a declarat Geoană.

Liderul PSD a admis că, în condiţiile în care PSD nu va obţine la alegerile parlamentare din toamnă un procent care să îi permită să realizeze o guvernare monocoloră, va intra în discuţii pentru formarea noului guvern, dar doar după scrutin.

"Dacă nu facem un scor care să ne permită să guvernăm singuri, vom discuta după alegeri", a adăugat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici