George Simion spune că PSD copiază mesajele AUR: Marcel Ciolacu este ca un lăutar

George Simion susţine că actualul preşedinte şi premier PSD, Marcel Ciolacu, copiază mesajele AUR şi declară că va organiza proteste împotriva actualei guvernări.

421 afișări
Imaginea articolului George Simion spune că PSD copiază mesajele AUR: Marcel Ciolacu este ca un lăutar

„PSD copiază mesajele AUR. Marcel Ciolacu este ca un lăutar. PSD cântă şi manele, şi lăutărească veche şi muzică uşoară. Ciolacu a început greşit: s-a dus la OMV, a ignorat oamenii din greva foamei. Patriotismul economice este doar în discurs, ca să fure electoratul AUR. Electoratul AUR este format din români furioşi care n-o să mai pună ştampila pe Marcel Ciolacu”, a declarat George Simion la emisiunea OFF/ON The Record, pe Aleph News.

„Naţionalismul economic trebuie implementat. Asta fac Polonia şi Franţa. Noi nu avem Guvern: noi suntem conduşi de ambasade şi de către OMV. Mie nu-mi plac ambasadele. Eu altă faţă n-am. Nu mă duc să pup papucul. Am văzut mai multă corupţie în Parlamentul European decât în Parlamentul României. Cu domnul Ciolacu avem o colaborare instituţională între Putere şi Opoziţie”, a adăugat liderul AUR.

George Simion spune că este exclus ca AUR să se alieze cu Partidul Social Democrat al lui Marcel Ciolacu într-o viitoare coaliţie de guvernare.

„Domnul Ciolacu răspundea la telefon, domnul Cîţu şi Ciucă nu răspundeau la telefon. Am vrut să construim un spital mobil din banii de subvenţii. Domnul Ciolacu este foarte atent la toţi din jurul său. Cu siguranţă, o să răspundă la telefon. Ciolacu nu o să fie partenerul nostru într-o viitoare coaliţie de guvernare. De toţi care s-au aliat cu PSD s-a ales praful”, a spus Simion.

AUR va organiza proteste împotriva actualului guvern

„Noi suntem în faţa PNL de la începutul anului trecut. O mirare este că ne-am apropiat îngrijorător de mult de PSD. Un uriaş aparat de propagandă a început să ia măsuri împotriva noastră. Cu darul de nuntă, n-am primit niciun mesaj de la susţinători pe pagina de Facebook. Pe coridoarele puterii s-a formulat următoarea idee: AUR nu mai poate fi oprit prin metode democratice. O să mă uit mai atent cum trec strada. O să mă cheme la Parchet cu siguranţă, în încercarea disperată de a ne discredita. Am fost ridicat cu mascaţii, spunându-se că am carnetul suspendat. Nu aveam carnetul suspendat. Numărul susţinătorilor AUR şi al celor care contestă actuala guvernare este consistent (...) Cu siguranţă o să mai facem proteste. Doar PSD a rămas adversarul nostru politic. Protestul este unealtă democratică de a ne lupta cu guvernarea”.

„La protestele noastre, lumea vine din simţ civic. Avem această experienţă de a organiza proteste. Din liceu particip la mişcări de protest şi am văzut cum se face. Eu mi-am organizat nunta. A costat 400.000 de euro. Să se facă calculul: ce înseamnă să hrăneşti 15.000 de oameni. Doamna Budeanu a spus că băieţii de la servicii i-au organizat nunta lui Simion. Am învăţat să facem proteste, ştim să facem Opoziţie, vrem să arătăm că ştim şi să guvernăm. Un naş mi-a plătit toaletele ecologice. Suntem obligaţi ca demnitari să trecem aceste sume în declaraţia de avere. Doamne ajută, să am botez anul viitor”, a mai spus George Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici