Gheorghe Flutur, reales preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava

Senatorul Gheorghe Flutur a fost reales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava, iar prim-vicepreşedinţi ai filialei au fost votaţi deputatul Ioan Bălan şi fostul senator Orest Onofrei.

205 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Flutur, reales preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava

Gheorghe Flutur, reales preşedinte al organizaţiei judeţene PDL Suceava

Gheorghe Flutur a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei, fiind ales cu 947 de voturi "pentru" şi trei "împotrivă".

Totodată, prim-vicepreşedinţi ai filialei au fost aleşi deputatul Ioan Bălan cu cinci voturi "împotrivă" şi Orest Onofrei cu 21 de voturi "împotrivă".

Flutur a spus că organizaţia PDL Suceava este cea în care, în urmă cu şase ani, se punea piatra de temelie prin fuziunea dintre PLD şi PD.

"De multe ori tonul a fost dat de aici. Nucleul dur al Alianţei DA a fost aici", a spus Flutur.

El i-a spus preşedintelui PDL, Vasile Blaga, prezent la Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, că împreună cu muncit ca miniştri şi că viaţa a făcut să fie alături "pentru o cauză numită dreapta românească".

La rândul său, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că PDL Suceava este una dintre organizaţiile puternice ale partidului şi şi-a adus aportul decisiv în victoriile electorale ale PDL.

El a mai spus că PDL Suceava a reprezentat "creuzetul mişcării politice" care acum se numeşte PDL şi este o organizaţie "extraordinar de vie", cu peste 10.000 de membri şi alţi 1.500 de noi membri veniţi în ultimele luni, dar şi o organizaţie de unde nu a plecat niciun primar, recunoscând însă că există o problemă cu primarul Sucevei, Ion Lungu, care a decis să meargă pe drumul lui.

Blaga a arătat că unii "cântau prohodul" PDL şi spuneau că partidul se dizolvă, se desfiinţează, dar ca urmare a sutelor de mii de militanţi, partidul este pe un trend pozitiv şi a depăşit pragul psihologic de 20 la sută în sondaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici