Grapini, explicaţie pentru votul negativ dat la înfiinţarea unui tribunal pentru agresiunea Rusiei: Mi s-a blocat tasta

  • „Mi s-a blocat tasta”, este explicaţia Mariei Grapini pentru votul negativ dat în Parlamentul European la rezoluţia pentru înfiinţarea unui Tribunal special pentru agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
  • Ea precizează că şi-a schimbat votul, pentru că regulamentul permite.
1242 afișări
Imaginea articolului Grapini, explicaţie pentru votul negativ dat la înfiinţarea unui tribunal pentru agresiunea Rusiei: Mi s-a blocat tasta

„Votul meu la ora 12.37 este în favoarea rezoluţiei. Am corectat deoarece mi s-a blocat tasta şi pe regulament avem la dispoziţie 72 de ore să schimbăm votul dacă a fost greşit”, a comentat Maria Grapini la o postare de pe Facebook.

Ea fusese întrebată de ce a votat împotriva instituirii unui Tribunal Internaţional Special pentru agresiunea Rusiei în Ucraina.

Parlamentul European a votat, joi, cu majoritate de voturi pentru înfiinţarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei, a anunţat eurodeputatul PMP Eugen Tomac: „Putin trebuie să răspundă pentru fiecare viaţă distrusă şi fiecare destin frânt”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici