Guvernul anunţă că mandatul de vicepremier lui Viorel Ştefan se încheie

Guvernul anunţă că mandatul de vicepremier lui Viorel Ştefan se încheie, urmând ca de la 1 iulie să devină membru al Curţii de Conturi Europene, pentru o perioadă de 6 ani.

325 afișări
Imaginea articolului Guvernul anunţă că mandatul de vicepremier lui Viorel Ştefan se încheie

Guvernul anunţă că mandatul de vicepremier lui Viorel Ştefan se încheie

"Vicepremierul Viorel Ştefan îşi va încheia mandatul în cadrul Guvernului României, având în vedere că va deveni membru al Curţii de Conturi Europene, ca urmare a Deciziei Consiliului Uniunii Europene nr. 9022/2019. Începând cu 1 iulie 2019, Viorel Ştefan va exercita mandatul de membru al Curţii de Conturi Europene, pentru o perioadă de 6 ani, respectiv până la 30 iunie 2025", se arată într-un comunicat de presă al Executivului, remis MEDIAFAX.

Acesta a demisionat şi din funcţia de deputat, Laura Georgescu urmând să îl înlocuiască.

Taguri:
viorel stefan,
guvern,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici