Guvernul PSD-ALDE va avea doi vicepremieri şi mai multe ministere decât cel actual

Guvernul PSD-ALDE va avea doi vicepremieri, unul pentru PSD şi altul pentru ALDE, şi mai multe ministere decât cel actual, au precizat, joi, pentru MEDIAFAX, surse politice.

5065 afișări
Imaginea articolului Guvernul PSD-ALDE va avea doi vicepremieri şi mai multe ministere decât cel actual

Guvernul PSD-ALDE va avea doi vicepremieri şi mai multe ministere decât cel actual

Sursele menţionate au precizat că ALDE va avea trei sau patru ministere, cel mai probabil trei ministere pline şi un ministru delegat.

De asemenea, potrivit surselor citate, se va încerca faptul ca viitorul Guvern să fie format din oameni noi, care nu au mai făcut parte din Cabinete anterioare.

Lista provizorie cu numele miniştrilor există deja, dar aceştia încă nu au fost contactaţi pentru a li se propune ocuparea portofoliilor, întrucât se aşteaptă desemnarea oficială, au mai spus sursele menţionate.

Totodată, sursele citate au arătat că PSD şi ALDE nu îşi doresc să se ajungă la CCR pentru un prezumtiv conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi şeful statului întrucât ''s-ar întâzia foarte mult'' cu validarea Guvernului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici