Honorius Prigoană acuză Poliţia Comunitară că vandalizează afişe

Honorius Prigoană, candidatul PDL la alegerile pentru Colegiul 1 din sectorul 1 al Capitalei, cere autorităţilor să intervină, susţinând că echipe ale Poliţiei Comunitare distrug nu numai afişajul electoral, ci şi bunurile proprietate a firmelor de publicitate.

21 afișări
Imaginea articolului Honorius Prigoană acuză Poliţia Comunitară că vandalizează afişe

Honorius Prigoană acuză Poliţia Comunitară că vandalizează afişe (Imagine: Biroul de presă Prigoană)

"După ce domnul Bogdan Olteanu a sfidat electoratul din Colegiul 1 şi a renunţat să promoveze interesele cetăţenilor care l-au ales, colegii săi fac apel la «bunul simţ» al celor deja pacăliţi, pentru a mai fi păcăliţi odată. Desigur, despre «bun simţ» este vorba şi atunci când echipele de intervenţie ale Poliţiei Comunitare distrug nu numai afişajul electoral, ci şi bunurile proprietate a firmelor de publicitate", se arată într-un comunicat al lui Honorius Prigoană, remis vineri agenţiei MEDIAFAX.

Honorius Prigoană "roagă" autorităţile statului să ia măsurile necesare "pentru limitarea avântului electoral al «militanţilor» în uniformă ai PNL, ce trăiesc, încă, în epoca de piatră".

El susţine că, dacă acesta este "bunul simţ" promovat de contracandidatul său, atunci cetăţenii din colegiul 1 se pot lipsi cu uşurinţă de el.

Democrat-liberalul Honorius Prigoană şi-a lansat, luni, la sediul central al PDL, candidatura pentru colegiul 1 din Sectorul 1 al Capitalei, dar şi sloganul pentru această campanie: "Punct. Şi de la capăt!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici