Hrebenciuc cere respingerea linşajului mediatic la care e supus Geoană

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a solicitat, luni, la şedinţa de grup, ca deputaţii social-democraţi să nu se ralieze "linşajului mediatic" la care este supus preşedintele partidului, Mircea Geoană, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

1 afișare
Imaginea articolului Hrebenciuc cere respingerea linşajului mediatic la care e supus Geoană

Hrebenciuc cere respingerea linşajului mediatic la care e supus Geoană

Potrivit aceloraşi surse, Hrebenciuc ar fi afirmat că nu este de acord cu ultimele declaraţii ale preşedintelui PSD, Mircea Geoană, referitoare la faptul că în PSD există persoane "cu dosare grele" care sunt împotriva moţiunii de cenzură şi ar fi arătat că nu crede că aceste declaraţii reprezintă cel mai bun lucru pe care Geoană putea să îl facă.

Cu toate acestea, potrivit surselor menţionate, Hrebenciuc ar fi arătat că deputaţii PSD nu trebuie să se ralieze "linşajului mediatic" la care este supus Mircea Geoană în ultima perioadă.

Hrebenciuc ar fi arătat, totodată, că social-democraţii trebuie să stea uniţi, în această perioadă, în jurul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici