Hrebenciuc îşi pune cenuşă în cap. Iliescu condamnă „stridenţele” euforiei pesediste

"Ne mai trebuiau doar două voturi pe fiecare secţie de votare ca să câştigăm", le-a explicat Viorel Hrebenciuc pesediştilor. Vezi, în continuare, de ce PSD n-a mai comunicat datele din numărătoarea lor paralelă şi când a aflat Geoană că a pierdut.

11 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc îşi pune cenuşă în cap. Iliescu condamnă „stridenţele” euforiei pesediste

Hrebenciuc îşi pune cenuşă în cap. Iliescu condamnă „stridenţele” euforiei pesediste

Luni seara, scara interioară din lemn pe care liderii PSD urcă la etajul doi, unde se ţine ceea ce Adrian Năstase numeşte "terapia de grup", scârţâie din toate încheieturile. Dacă n-ar fi acest scârţâit persistent, semn al unor fiinţe cu greutate şi greutăţi, ai zice că sediul central din Kiseleff este bântuit de nişte prezenţe spectrale. Rar se aude vreo vorbă. Unul câte unul, urcă spre sala de şedinţe Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea, Ion Iliescu, Adrian Năstase şi, în cele din urmă, Mircea Geoană, care parcă a mai pus sub ochi un rând de cearcăne. În aerul greu, închis, plutesc frânturi de cuvinte..."sondaje"..."diaspora"..."furaţi". Deşi nimeni nu-i pronunţă numele, înfrângerea este în ochii tuturor, cu o mică excepţie.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici