Iaşi: Senatorul Ionel Agrigoroaei a trecut de la PPDD la UNPR. În urmă cu opt luni plecase din UNPR

Senatorul de Iaşi Ionel Agrigoroaei, implicat într-un scandal cu membrii unei grupări interlope care locuiesc într-un imobil aflat în curtea vilei sale, şi-a anunţat demisia din PPDD şi înscrierea în UNPR, după ce în urmă cu opt luni plecase din partidul lui Gabriel Oprea şi optase pentru PPDD.

205 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Senatorul Ionel Agrigoroaei a trecut de la PPDD la UNPR. În urmă cu opt luni plecase din UNPR

Iaşi: Senatorul Ionel Agrigoroaei a trecut de la PPDD la UNPR; în urmă cu opt luni plecase din UNPR (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Senatorul Ionel Agrigoroaei a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că şi-a dat demisia din PPDD şi s-a înscris în UNPR, partid din care plecase în iunie anul trecut.

Întrebat cum explică revenirea în UNPR, Agrigoroaei a răspuns: "Prefer să nu comentez”.

În 11 iunie 2014, senatorul de Iaşi Ionel Agrigoroaei şi-a anunţat demisia din UNPR şi înscrierea în PPDD, partid din care plecase în decembrie 2013.

"Da, recunosc, am greşit că am plecat la UNPR. Cu partidul ăsta (PPDD - n.r.) am ajuns în Parlament şi aici revin. A fost un context atunci când am plecat din partid. Îmi recunosc eroarea”, declara atunci senatorul Ionel Agrigoroaei.

El adăuga că se întoarce la PPDD "cu capul plecat”.

Ionel Agrigoroaei a fost ales senator în 2012 în colegiul rural Răducăneni, judeţul Iaşi, candidând din partea PPDD.

Prin cooptarea lui Agrigoroaei, UNPR are în judeţul Iaşi patru parlamentari, ceilalţi trei fiind deputatul Gheorghe Emacu (lider al UNPR Iaşi), Marin Burlea, fost senator PNL, şi deputatul Camelia Bogdănici, care recent şi-a dat demisia din PMP.

La începutul lunii ianuarie, poliţiştii au intervenit la locuinţa senatorului Ionel Agrigoroaei, după ce acesta a reclamat că membrii unei grupări interlope care locuiesc într-un imobil aflat în curtea vilei sale şi care îl şicanează de mai mult timp au tăiat ţevile de gaz pentru a-l determina să plece din casă.

Senatorul afirma că Vandam Constantin, în vârstă de 20 de ani şi cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din Iaşi, s-a mutat anul trecut într-un imobil aflat în curtea vilei sale, după ce el a fost executat silit de către o bancă. Din cauza unui credit neplătit la banca respectivă de către firma senatorului ieşean, executorii judecătoreşti au scos la licitaţie un corp al imobilului în care locuieşte parlamentarul şi care fusese pus gaj de către acesta în momentul în care a făcut împrumutul. În urma procedurilor de executare silită, în acel imobil s-a mutat Vandam Constantin, acesta câştigând licitaţia, contra sumei de 37.000 de euro.

Senatorul ieşean susţinea că familia lui Vandam Constantin a început să îl şicaneze din luna noiembrie a anului trecut, pentru a-l determina să plece din casă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici