Ilie Bolojan s-a reînscris în PNL

Ilie Bolojan, fostul secretar general al Guvernului şi fost prefect de Bihor, candidat al liberalilor pentru Primăria Oradea, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a reînscris în PNL.

22 afișări
Imaginea articolului Ilie Bolojan s-a reînscris în PNL

Ilie Bolojan s-a reînscris în PNL (Imagine: Mediafax Foto)

Ilie Bolojan îşi dăduse demisia din partid în ianuarie 2006, când era prefect al judeţului, pentru că avea rang de înalt funcţionar public şi a aşteptat publicarea hotărîrii de eliberare din funcţia de secretar general al Guvernului în Monitorul Oficial, pentru a se reînscrie în PNL.

Bolojan a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a reînscris la liberali şi a prezentat obiectivele pe care le are în cazul în care va fi ales primar.

Cu acest prilej, Bolojan a declarat că,în cazul în care ajunge primar, va lua măsuri pentru ca eliberarea autorizaţiilor de construcţii şi de branşament la utilităţile publice să se realizeze în cel mai scurt timp posibil.

El a afirmat că sunt multe lucruri care "se pot face fără bani".

"Nu costă nimic să faci curăţenie în oraş", a spus candidatul PNL, subliniind că Primăria nu trebuie decât să verifice modul în care companiile de salubritate ridică gunoiul, dacă există pubele şi dacă nu se face curăţenie doar în zonele învecinate administraţiei municipale.

Ilie Bolojan a promis că, în 30 de zile de la instalarea sa în funcţie, se va îngriji ca toate caietele de sarcini şi cele pentru achiziţii publice să fie transparente, cu clauze contractuale ferme, durate de garanţie rezonabile şi măsuri punitive pentru firmele care nu îşi încheie lucrările la timp.

Acuzând actuala administraţie PDL că s-a mulţumit doar să constate că numărul vehiculelor din oraş creşte continuu, Ilie Bolojan a declarat că, din luna iunie, va începe licitaţiile pentru identificarea unor firme care pot construi parcări subterane sau supraterane în Oradea.

Totodată, candidatul PNL a adus în discuţie faptul că Oradea este oraşul cel mai puţin industrializat din zona de vest a ţării şi s-a angajat să aducă în municipiu cel puţin un investitor de talie mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici