Iliescu: Ar fi decent ca Nichita să-şi retragă candidatura la şefia Consliului Naţional al PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, înaintea reuniunii CExN, că ar fi "decent" ca Gheorghe Nichita să-şi retragă candidatura la şefia Consiliului Naţional, motivând prin faptul că acesta încalcă prevederile statutare referitoare la cumulul de funcţii.

11 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Ar fi decent ca Nichita să-şi retragă candidatura la şefia Consliului Naţional al PSD

Iliescu: Ar fi decent ca Nichita să-şi retragă candidatura la şefia Consliului Naţional al PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Iliescu a spus că Nichita este în acest moment primar al municipiului Iaşi, preşedinte al organizaţiei PSD Iaşi, vicepreşedinte ales în Congres, iar şefia CN ar fi a patra funcţie vizată.

Consiliul Naţional al PSD urmează să se reunească joi, de la ora 15.00. La această reuniune urmează să fie ales, prin vot secret, preşedintele CN, funcţia fiind disputată de Adrian Năstase şi Gheorghe Nichita.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici