Iliescu îşi nuanţează declaraţia despre candidatura lui Năstase la şefia PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, şi-a nuanţat, joi seară, declaraţia privind candidatura lui Adrian Năstase la preşedinţia partidului, spunând că el a vorbit despre necesitatea unei analize serioase în interiorul PSD şi că a răspuns unei întrebări referitoare la fostul premier.

25 afișări
Imaginea articolului Iliescu îşi nuanţează declaraţia despre candidatura lui Năstase la şefia PSD

Iliescu îşi nuanţează declaraţia despre candidatura lui Năstase la şefia PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Iliescu a relatat, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că a participat la lansarea unei cărţi a lui Adrian Năstase, iar la finalul manifestării a fost abordat de ziarişti şi a făcut o declaraţie în care s-a exprimat "defavorabil" în legătură cu limitarea la probleme legate de persoane, în acest moment, a discuţiilor despre PSD.

"Noi trebuie să abordăm cu seriozitate dezbaterea din partid. (...). Trebuie să ne concentrăm pe problemele de fond, (...), să actualizăm statutul partidului", a adăugat Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a susţinut că, în ultimă instanţă, trebuie să aibă loc discuţia privind "echipa de conducere" şi structura acesteia.

"Eu privesc în ansamblu echipa, care să fie formată din oameni cu pregătire, oameni cu carismă", a mai spus Ion Iliescu.

"Şi am fost întrebat dacă Adrian Năstase poate fi un candidat şi am răspuns: Bineînţeles", a susţinut Iliescu.

El a mai spus că "ruperea din context a unor declaraţii nu serveşte înţelegerii lucrurilor".

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi că Adrian Năstase poate redeveni preşedinte al PSD, fiind unul dintre potenţialii candidaţi la preşedinţia partidului, el afirmând că l-ar susţine "fără îndoială" pentru această funcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici