Iliescu nu crede în consultanţi străini care habar n-au de realităţile României

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, că, personal, nu pune niciodată temei pe consultanţii străini, care nu au habar de realităţile României, el fiind de părere că PSD trebuie să se bazeze pe proprii oameni.

20 afișări
Imaginea articolului Iliescu nu crede în consultanţi străini care habar n-au de realităţile României

Iliescu nu crede în consultanţi străini care habar n-au de realităţile României (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat cum comentează faptul că PSD va lucra în campania electorală pentru europarlamentare, dar şi în cea pentru prezidenţiale, cu consultanţii preşedintelui american Barack Obama, Iliescu a răspuns: "Eu nu pun niciodată temei pe consultanţi străini, care habar n-au de realităţile ţării noastre. Trebuie să ne bazăm pe oamenii noştri".

"Aşa... mă rog...consultanţă tehnică, pentru ce înseamnă tehnică electorală. Dar una e America, alta e România. Aşa că eu sunt mai sceptic în privinţa asta", a conchis Iliescu.

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, marţi seara, agenţiei MEDIAFAX, ca partidul său are "discuţii avansate" cu o companie de profil din Statele Unite pentru asigurarea serviciilor de consultanţă în campaniile electorale din acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici