Iliescu: Sper ca românii să iasă la vot şi să voteze pentru schimbare

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, duminică, după ce a votat la Liceul Jean Monnet din Bucureşti, că a votat pentru schimbare şi că speră că vor merge la urne cât mai mulţi români.

14 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Sper ca românii să iasă la vot şi să voteze pentru schimbare

Iliescu: Sper ca românii să iasă la vot şi să voteze pentru schimbare (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat de ziarişti cum a votat, Ion Iliescu a spus că a votat pentru schimbare. Întrebat dacă a primit vreun cadou de Moş Nicolae, Iliescu a răspuns: "Sper să ne aducă schimbarea necesară".

Iliescu a spus că speră că românii vor ieşi în număr cât mai mare la vot şi că au speranţa şi nădejdea că se poate mai bine.

"Cred că majoritatea oamenilor înţeleg că nu se mai poate continua cum a mers ţara în aceşti ani şi trebuie să aducem normalitate şi respect reciproc", a afirmat el.

Întrebat dacă şi soţia lui a votat tot pentru schimbare, Iliescu a răspuns: "Doamna Nina este totdeauna cu mine".

Ion Iliescu a venit la vot împreună cu soţia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici