Imagini compromiţătoare cu Hunter Biden făcând sex cu o prostituată, afişate de către o reprezentantă republicană în Camera Comitetului de Supraveghere

  • Dacă se credea că numai în Parlamentul României se pot întâmpla derapaje grave, o reprezentantă republicană din Statele Unite afişează imagini porno cu fiul preşedintelui Joe Biden chiar în Camera Comitetului de Supraveghere.
  • Marjorie Taylor Greene este republicană, are 49 ani şi este membru al Congresului, ca reprezentant al statului american Georgia.
  • La Comitetul de Supraveghere, reprezentanta republicană Greene a afişat imagini compromiţătoare cu Hunter Biden, fiul preşedintelui Joe Biden, în timpul unui act sexual cu o prostituată.
3901 afișări
Imaginea articolului Imagini compromiţătoare cu Hunter Biden făcând sex cu o prostituată, afişate de către o reprezentantă republicană în Camera Comitetului de Supraveghere

La o comisie de supraveghere a Camerei, miercuri (19 iulie), Marjorie Taylor Greene (R) a afişat la o audiere trei panouri cu imagini compromiţătoare cu Hunter Biden,  fiul preşedintelui Joe Biden, în timp ce era dezbrăcat, iar o prostituată îi făcea sex oral. 

Imaginile au fost cenzurate şi a avertizat anticipat participanţii la audiere, inclusiv pe denunţătorul Fiscului (IRS), Joseph Ziegler, că urmează imagini deranjante. 

La afişarea celui de-al treilea panou în care imaginile, deşi cenzurate, păreau mai explicite, conducerea audierii a rugat-o pe republicană să se oprească şi i-a transmis că timpul ei de vorbit a expirat. 

Greene a folosit imaginile pentru a-l întreba pe Ziegler dacă în imaginile prezentate Biden a încălcat sau nu Legea Mann din 1910, care interzice mişcarea femeilor peste graniţele statului „în scopul prostituţiei sau al desfrânării sau în orice alt scop imoral”.

Aşa că, atunci când Hunter Biden a plătit pentru ca această femeie să facă asta cu el, a călătorit peste graniţele de stat din California până la Washington DC pe 15 iunie 2018, aceasta este o încălcare a Legii Mann. Asta a fost prostituţie”.

Apoi, ea a discutat şi despre acuzaţiile că domnul Biden a plătit prostituate cu bani luaţi de la firma sa de avocatură Owasco PC.

„Majoritatea oamenilor îşi deduc mesele şi achiziţia rechizitelor de birou pentru a plăti impozite ca să-şi întreţină afacerile”, a spus ea. „Poţi să-mi confirmi că Hunter Biden ar fi decontat plata unei prostituate prin firma lui de avocatură ca să-şi plătească impozitele?”

Apoi, vorbind cu un alt informator al IRS, Gary Shapley, cu un nou colaj de imagini înainte ca timpul ei pentru interogatoriu să se termine.

Cei doi au fost chestionaţi cu privire la acuzaţiile că o anchetă asupra lui Hunter Biden a fost plină de favoritism. 

Fotografiile sunt mai vechi, provenind din faimosul laptop pierdut al lui Hunter Biden al cărui conţinut a fost dat publicităţii pentru a-i crea o imagine proastă preşedintelui american. 

Clipul cu reprezentanta în care face dezvăluiri poate fi vizionat pe DailyMail şi pe Twitter. Imaginile afişate sunt interzise minorilor şi pot avea impact emoţional. 

Greene este cunoscută ca fiind antisemită ce promovează supremaţia albă. Ea este adeptă QAnon, acuzând guvernul pentru implicarea  în împuşcăturile în masă din Statele Unite pentru a confisca armele de foc ale cetăţenilor americani ce le folosesc doar în scop de autoapărare.

Înainte de a candida pentru Congres, ea a instigat la executarea unor politicieni proeminenţi ai Partidului Democrat, inclusiv Hillary Clinton şi Barack Obama.

A comparat Partidul Democrat cu naziştii şi a considerat măsurile de restricţii de combatere a pandemiei COVID-19 ca fiind similare cu Holocaustul. 

Pe durata  invaziei ruse a Ucrainei din 2022 , Greene a promovat propaganda rusă şi l-a lăudat pe Vladimir Putin.

Ea se identifică drept un naţionalist creştin. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici