Implicarea în scandalul bileţelelor SRI, posibil motiv al eliberării lui Ionel Marin din funcţie

Unul dintre motivele eliberării din funcţie a adjunctului directorului SRI Ionel Marin ar putea fi implicarea acestuia în scandalul bileţelelor scrise de prim-adjunctul Serviciului Florian Coldea, dar şi apartenenţa la "vechea gardă", dat fiind că a fost numit în funcţie în 2001.

2 afișări

Potrivit unor surse din serviciile secrete, „artizanii” scandalului bileţelelor prim-adjunctului Florian Coldea au fost mai mulţi generali din SRI.

Sursele din serviciile secrete au arătat că acest eveniment contrainformativ al bileţelelor SRI ajunse pe biroul liderului PSD Mircea Geoană a fost generat de „vechea gardă” din Serviciu, pentru a-i compromite pe Florian Coldea şi chiar pe George Maior, şi a păstra puterea şi liniile de comandă ale SRI.

Conform surselor citate, un motiv pentru care preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de trecere în rezervă a generalului-locotenent Ionel Marin ar putea fi eventuala implicare a acestuia în presupusul „complot” al generalilor din SRI pentru a crea scandalul biletelor semnate de prim-adjunctul Florian Coldea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici