Inimioare de la Carmen Iohannis pentru fotografiile preşedintelui făcute la Mihail Kogălniceanu

Fotografiile de la baza Mihail Kogălniceanu, postate joi de preşedintele Klaus Iohannis pe contul său de Facebook, au fost intens comentate, unul dintre cei care au ţinut să-l felicite fiind chiar soţia sa, Carmen, care i-a trimis un emoticon cu inimioare.

5722 afișări
Imaginea articolului Inimioare de la Carmen Iohannis pentru fotografiile preşedintelui făcute la Mihail Kogălniceanu

Inimioare de la Carmen Iohannis pentru fotografiile preşedintelui făcute la Mihail Kogălniceanu

"La baza Mihail Kogălniceanu, unde m-am întâlnit cu militari români şi ai forţelor aliate, aflaţi pe teritoriul ţării noastre", a scris Klaus Iohannis, postând şi şapte fotografii relizate la baza militară de la Mihail Kogălniceanu.

În mai puţin de o oră, postarea avea aproape 10.000 de aprecieri, iar peste 300 de persoane au distribuit fotografiile.

Una dintre cele peste 200 de persoane care au comentat postarea preşedintelui Iohannis a fost chiar soţia sa, Carmen, care a trimis un emoticon cu inimioare în loc de ochi. Postarea soţiei şefului statului a primit, la rândul său, peste 50 de aprecieri.

Carmen Iohannis a şi primit răspuns din partea altor două doamne: "Elegant, cu pieptul înainte, privirea sus! Asta DA atitudine. Felicitări!!!" şi "Vă înţeleg perfect!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici