Ioan Mircea Paşcu, atac la adresa lui Codrin Ştefănescu: Ordinele pentru slăbirea delegaţiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu îl atacă pe fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, ce a vorbit de existenţa unei liste negre în partid, spunând că poate reuşeşte să explice încercarea de slăbire a delegaţiei PSD în PE.

3352 afișări
Imaginea articolului Ioan Mircea Paşcu, atac la adresa lui Codrin Ştefănescu: Ordinele pentru slăbirea delegaţiei PSD la Parlamentul European de unde veneau?

Ioan Mircea Paşcu, atac la adresa lui Codrin Ştefănescu: Ordinele pentru slăbirea delegaţiei PSD la PE de unde veneau?

"Codrin Stefanescu: “Astea sunt scenariile unora care vor să ne slăbească (...) Scenariile astea se fac în altă parte. Noi vrem un PSD puternic ...”

Zău? Dar ordinele (şi, poate, şi mai mult) pentru slăbirea conştientă a delegaţiei PSD la Parlamentul European, astfel ca vocile recunoscute in favoarea României sa dispară, iar initiativa delegaţiei romane in ansamblul ei, sa treacă de la PSD la PNL şi USR, de unde veneau, dle Stefanescu?

Faceau cumva parte din politica dumitale şi a lui Dragnea de a ... “întări” PSD-ul? PS. Aşa-zisa lista “neagră” de care faci dta caz nu exista! Cel mult, se poate spune ca ar putea fi pur şi simplu lista organizaţiilor judeţene, cu rezultatele obţinute la europarlamentare, sub directa dtale conducere! Şi e publica!", a scris fostul europarlamentar Ioan Mircea Paşcu, pe Facebook.

Codrin Ştefănescu a spus joi că există o listă neagră în PSD, făcând menţiunea că pe ea "sunteţi toţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici