Iohannis, acuzaţii dure la adresa PSD: Încurajează încălcarea legii şi nerespectarea măsurilor de protecţie

  • Preşedintele Klaus Iohannis acuză PSD că încurajează încălcarea legii şi a măsurilor de protecţie
  • Iohannis: Priotitatea PSD în aceste vremuri grele este dărâmarea Guvernului
  • Iohannis: Depunerea unei moţiuni de cenzură e o maximă iresponsabilitate
1065 afișări
Imaginea articolului Iohannis, acuzaţii dure la adresa PSD: Încurajează încălcarea legii şi nerespectarea măsurilor de protecţie

Preşedintele Klaus Iohannis atacă vehement Partidul Social Democrat. Iohannis spune că social-democraţii încurajează încălcarea legii, ba mai mult, sunt iresponsabili prin intenţia de a dărâma Guvernul.

Este foarte grav că unii politicieni încurajează încălcarea legilor şi nerespectarea măsurilor de protecţie, a precizat Klaus Iohannis.

Preşedintele spune că PSD sunt iresponsabili dacă doresc dărâmarea Guvernului într-o astfel de perioadă.
 
Prioritatea PSD în aceste vremuri grele pentru România este, culmea, dărâmarea Guvernului, aşa cum a anunţat cu mândrie liderul acestui partid. Depunerea unei moţiuni de cenzură în aceată perioadă e o maximă iresponsabilitate, a spun Klaus Iohannis.
 
Preşedintele României a susţinut astăzi o declaraţie de presă, după o întâlnire cu cei responsabili de gestionarea situaţiei Coronavirus. Preşedintele a mai atras atenţia în cadrul intervenţiei asupra pericolului pe care îl constituie nerespectarea măsurilor de distanţare socială din ultima vreme.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici