Iohannis: Darul pe care îl putem face celor dragi de Crăciun - să îi protejăm

În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiţi să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult şi de care ne este dor, iar darul pe care, cu generozitate, îl putem face cu toţii de acest Crăciun - să îi protejăm pe cei dragi, spune în mesajul de Crăciun Klaus Iohannis.

512 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Darul pe care îl putem face celor dragi de Crăciun - să îi protejăm

Iohannis: Darul pe care îl putem face celor dragi de Crăciun - să îi protejăm

„Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie şi de prieteni. În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiţi să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult şi de care ne este dor. Acesta este darul pe care, cu generozitate, îl putem face cu toţii de acest Crăciun - să îi protejăm pe cei dragi”, transmite Klaus Iohannis în mesajul video adresat de Crăciun.

El este optimist şi spune că se poate ajunge „în curând la o viaţă normală”.

„Să fim aşadar împreună în spirit, convinşi că solidari vom reveni în curând la o viaţă normală. Dragi români, vă urez ca sărbătoarea naşterii Domnului să vă găsească sănătoşi, cu bucurie şi linişte în suflet. Crăciun fericit”, conchide şeful statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici