Iohannis, discuţie tête-à-tête cu Viorica Dăncilă – surse

Preşedintele Klaus Iohannis va avea o discuţie cu premierul propus de PSD-ALDE, Viorica Dăncilă, au precizat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse politice.

3871 afișări
Imaginea articolului Iohannis, discuţie tête-à-tête cu Viorica Dăncilă – surse

Iohannis, discuţie tête-à-tête cu Viorica Dăncilă – surse

„A rămas că preşedintele Iohannis o să aibă o discuţie cu doamna Dăncilă, nu a spus când”, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Este de aşteptat ca discuţia să aibă loc chiar în cursul zilei de miercuri, după ce se vor termina consultările dintre preşedintele Iohannis şi delegaţiile partidelor.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, după consultările dintre şeful statului şi delegaţia PSD-ALDE, că e normal ca preşedintele Iohannis să aibă o discuţie cu Viorica Dăncilă şi să-i adreseze întrebările pe care le crede de cuviinţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici