Iohannis i-a primit la Cotroceni pe noii ambasadori ai Estoniei, Irlandei, Olandei, Finlandei, Poloniei şi Israelului

Preşedintele Klaus Iohannis i-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe noii ambasadori ai Estoniei, Irlandei, Olandei, Finlandei, Poloniei şi Israelului, care şi-au prezentat scrisorile de acreditare.

214 afișări
Imaginea articolului Iohannis i-a primit la Cotroceni pe noii ambasadori ai Estoniei, Irlandei, Olandei, Finlandei, Poloniei şi Israelului

Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Preşedintele Klaus Iohannis le-a mulţumit diplomaţilor şi le-a urat bun venit în România, după care a avut o rundă de discuţii de 5-10 minute, cu fiecare ambasador în parte.

Ants Frosch este noul ambasador agreat al Republicii Estonia în România, Derek Feely este noul ambasador agreat al Irlandei în România, Stella Ronner-Grubačic este noul ambasador agreat al Regatului Ţărilor de Jos în România, Marcin Wilczek este noul ambasador agreat al Republicii Polone în România.

De asemnea, Finlanda va fi reprezentată la nivel diplomatic de ambasadorul Päivi Pohjanheimo, iar Tamar Samash este noul ambasador agreat al Statului Israel în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici