Iohannis: Pentru mine, acest parcurs de posibil premier s-a terminat aici, sunt şi rămân la Sibiu - VIDEO

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, luni, după anunţarea rezultatelor de către BEC, care îl indică pe Traian Băsescu drept câştigător al alegerilor, că pentru el "acest parcurs de posibil premier s-a terminat aici" şi că este şi va rămâne la Sibiu.

27 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Pentru mine, acest parcurs de posibil premier s-a terminat aici, sunt şi rămân la Sibiu - VIDEO

Iohannis: Pentru mine, acest parcurs de posibil premier s-a terminat aici, sunt şi rămân la Sibiu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Iohannis a spus, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că a urmărit ultimul comunicat de presă de la BEC şi că lucrurile se îndreaptă spre o clarificare.

El a spus că este clar că aceste rezultate diferite au apărut din cauza diferenţei foarte mici între voturile celor doi candidaţi.

"Pentru mine persoanal, acest parcurs s-a terminat aici, sunt şi rămân în Sibiu. (...) A fost o experienţă inedită, foarte interesantă, a fost o onoare să fiu cooptat în echipă cu Geoană şi Antonescu", a spus Iohannis.

El a menţionat că dacă seara este un rezultat, iar dimineaţa altul, "apar ceva emoţii", dar că trebuie "să fim conştienţi" că rezultatul unui vot trebuie acceptat ca atare.

"Sigur, nu avem rezultatul final acceptat şi comunicat, este extrem de puţin probabil să avem schimbări spectaculoase", a afirmat Iohannis.

Traian Băsescu a obţinut 50,37% din voturi, în timp ce Mircea Geoană a obţinut 49,62% din voturi, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, la ora 11.00, de Biroul Electoral Central (BEC), după centralizarea voturilor din 99,13% din secţii.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici