Jimmy Carter se simte bine. Se bucură de îngheţată şi de întâlnirile cu familia sa

Fostul preşedinte american Jimmy Carter se bucură de îngheţată şi de întâlniri cu familia la trei luni după ce a intrat în îngrijire paliativă la domiciliu, a spus nepotul său.

1138 afișări
Imaginea articolului Jimmy Carter se simte bine. Se bucură de îngheţată şi de întâlnirile cu familia sa

Jimmy Carter Center/Wikipedia Commons

Carter, în vârstă de 98 de ani, rămâne într-o stare bună de spirit alături de fosta primă doamnă Rosalynn, în vârstă de 95 de ani.

Cei doi găzduiesc membri ai familiei lor, primesc actualizări despre activitatea umanitară a Centrului Carter din întreaga lume şi se bucură de porţii regulate de îngheţată, a spus Jason Carter.

Nepotul său a adăugat că bunicul său este conştient de omagiile şi tributurile care i se aduc pentru moştenirea sa politică şi umanitară.

Carter, cel mai longeviv fost preşedinte american, a anunţat în februarie că va primi îngrijire la sfârşitul vieţii la casa sa modestă din Plains, unde au locuit când a fost ales pentru prima dată în Senatul statului în 1962.

Anunţul a venit după ce fostul preşedinte a fost internat şi externat de mai multe ori la spital anul trecut.

Carter s-a născut pe 1 octombrie 1924 şi va împlini 99 de ani anul acesta, transmite Fox News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici