Klaus Iohannis i-a primit la Palatul Cotroceni pe noii ambasadori ai Belgiei şi Sloveniei în România

Preşedintele Klaus Iohannis i-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe noul ambasador al Belgiei în România, Thomas Baekeland, şi pe cel al Sloveniei, Michael Zupančič, cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare ale acestora.

130 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis i-a primit la Palatul Cotroceni pe noii ambasadori ai Belgiei şi Sloveniei în România

Klaus Iohannis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Klaus Iohannis le-a urat acestora bun venit în România şi succes în îndeplinirea mandatului.

Preşedintele a avut scurte conversaţii private cu cei doi diplomaţi.

Thomas Baekeland îi urmează la conducerea misiunii diplomatice belgiene la Bucureşti lui Philippe Beke, care, după mandatul din România, va reprezenta Belgia în Finlanda şi Estonia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici